7 vaques, una egua i un bou

Ca L’Alzina neix l’any 1933 quan el besavi, l’Esteve Sahís va decidir fer un cop de cap i deixar la masada que tenia llogada a Age, a Cal Faló, i comprar Ca l’Alzina de Vilallobent amb 7 vaques, 1 egua i un bou. La Fina Sahís i l’Antonio Llombart es van fer càrrec de la masada i posteriorment el seu fill, Estevet.

180 vaques per produir llet fresca i un modern obrador

Ja fa una vintena d’anys, en Marc va prendre les regnes del negoci, amb valentia, passió i 60 vaques. I fa uns anys es traslladà a Mas Pallarols, una explotació amb més espai i infraestructures més modernes i situada a Puigcerdà. On actualment, tenim 180 vaques per produir llet fresca i hem construït un modern obrador amb instruments específics per elaborar artesanalment flams, mató i iogurts de maduixa, gerds, mores i canyella.

Qualitat i proximitat

Apostem per elaborar un producte de proximitat de gran qualitat i a un preu adequat. Els comercialitzem directament a la Cerdanya a botigues i grans superfícies; hotels i cases rurals; escoles i hospitals; reconeguts restaurants i a la nostra pròpia granja.